Lid worden


Leden van de Freinetbeweging hebben een streepje voor
  • Gratis 1 of 2x  per jaar een uitgave van De Reeks met de nieuwste inzichten rond het vernieuwingsonderwijs. Verschijnt De Reeks niet, dan ontvangen de leden een uitgave van De Freinet-bibliotheek .
  • 2x per jaar Freinetnieuws, met het nieuws van de vereniging en vanuit de Freinetbeweging
  • Extra toegang tot professionele informatie en materialen via deze website
  • Tijdige informatie over activiteiten en symposia van de de vereniging en de Freinetbeweging en nog veel meer via de facebookpagina (https://www.facebook.com/freinetpedagogie/?ref=hl) en het Freinetnieuws.
Even een korte toelichting ...

De Reeks
De Reeks is een (half)jaarlijkse uitgave van de Vereniging voor freinetpedagogie.
In deze boekjes wordt telkens een actueel onderwerp in het vernieuwingsonderwijs door deskundigen van verschillende kanten belicht. Op professionele wijze houdt u uw inzichten scherp en uw kennis in stand. Via een specifieke pagina van onze website worden voor onze leden voorbeelden, materialen en modellen in aanvulling op de verschillende onderwerpen gegeven.

Freinetbibliotheek
De Freinetbibliotheek bevat vertalingen van originele teksten van en over Freinet.

Wilt u zich aanmelden?
U kunt zich digitaal aanmelden. Het Freinet-kantoor neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Lidmaatschap: er zijn twee soorten lidmaatschappen:
Individueel lidmaatschap: voor freinetwerkers en belangstellenden (50 euro per jaar). 
Schoollidmaatschap: vermelding op de website, korting voor alle teamleden op studiedagen, ondersteuning m.b.t. scholingsactiviteiten,alle uitgaven 2x.
(kleine scholen <100 lln: 150 euro per jaar, grotere scholen >100 lln: 200 euro per jaar)