Lid worden


Leden van de Freinetbeweging hebben een streepje voor
  • Gratis 1 of 2x  per jaar een uitgave van De Reeks met de nieuwste inzichten rond het vernieuwingsonderwijs. Verschijnt De Reeks niet dan ontvangen de leden een uitgave van De Freinetbibliotheek of één of meer Echter Cahiers.
  • 4x per jaar Freinetnieuws, met het nieuws van de vereniging en vanuit de Freinetbeweging
  • Extra toegang tot professionele informatie en materialen via deze website
  • Tijdige informatie over activiteiten en symposia van de de vereniging en de Freinetbeweging en nog veel meer via de facebookpagina (https://www.facebook.com/freinetpedagogie/?ref=hl) en het Freinetnieuws
Even een korte toelichting ...

De Reeks
De Reeks is een (half)jaarlijkse uitgave van de Vereniging voor freinetpedagogie.
In deze boekjes wordt telkens een actueel onderwerp in het vernieuwingsonderwijs door deskundigen van verschillende kanten belicht. Op professionele wijze houdt u uw inzichten scherp en uw kennis in stand. Via afgeschermde pagina’s van onze website worden voor onze leden voorbeelden, materialen en modellen in aanvulling op de verschillende onderwerpen gegeven.

Echter Cahiers en Freinetbibliotheek
Echter Cahiers zijn dunne publicaties voor en door de praktijk. De Freinetbibliotheek bevat vertalingen van originele teksten van en over Freinet. Er zijn geen extra bestanden en downloads  beschikbaar.

Wilt u zich aanmelden?
U kunt zich digitaal aanmelden. Het Freinet-kantoor neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Freinetnieuws
Geen vereniging zonder een blad voor de leden. Bij de Freinetbeweging is dat Freinetnieuws. Actuele informatie wordt op een snelle en prettig leesbare wijze aan u doorgekoppeld via Internet. En wilt u het liever op papier ontvangen? Voor een paar centen valt het 6x per jaar bij u in de digitale brievenbus. De oudere nummers van dit blad kunt u in een archief op onze website vinden. 

Lidmaatschap: varianten.
In de download op deze pagina maken we voor u duidelijk dat er diverse mogelijkheden voor lidmaatschap zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 
Overzicht lidmaatschappen 2017.pdf